פרקי לסת שאלה לגבי מצב שונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/07/2021 | 08:06 | מאת: לשואלת,

דר נכבד , שאלתי, בעית מפרקי לסת פתיחה קטנה מאוד ונעשה ניתוח פרקי לסת שטיפה, מה לעשות להקלה על פתיחת פה קלה יותר??ידוע בעית ra אבל פרקי לסת הבנתי שונה

שלום, יש הרבה לעשות פרט לשטיפת מפרק. השאלה שלי - RA כמו דלקת מפרקים? rheumatoid arthritis? צריך להבין האם ההגבלה נובעת מתוך המפרק או ממקור שרירי? יש דרכים לטפל גם במפרק ( ארתרוסקופיה, ניתוחי) וגם דרכים לטפל בשרירים ( סד סגרי / פיזיותרפיה / דיקור / הזרקות) אז יש מה לעשות. מומלץ לקבוע תור לבדיקה. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה