לסת עליונה בולטת. ולסת תחתונה שמוטה במבט מהצד

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/07/2021 | 13:58 | מאת: מאי

צהריים טובים. אני בן אדם שמת מפחד מניתוחים אבל הדבר מאוד מפריע לי ורציתי לקבל מידע כללי על אופן הטיפול/ניתוח. עשיתי גשר בשיניים לפני כארבע שנים. לאחר סיום הטיפול נמסר לי שזה התוצאה המקסימאלית שאפשר להגיע אליה מאחר והבעיה היא בלסת.. יש לי אגמי סמייל שרואים את החניכיים העליונות בנוסף לסת תחתונה שמוטה ובולטת במראה מהצד .. רציתי לשמוע חוות דעת העיניין סיכונים? פיתרון? וכ.. תודה

מאי שלום, אשמח להסביר דבר דבר בגובה עיניים. תוכל לקבוע תור לבוא למרפאה? 039377213 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה