גולה בעצם הסנטר וכאב חזק במגע

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

11/07/2021 | 15:21 | מאת: גילי

הי, יש לי עבר מורכב בלסת, עברתי שני ניתוחים אמינקטומי, ב TMG, למרות שהמצב הוטב אני עדיין עם קליקים וכאבים בלסת, פתאום שמתי לב שבסנטר שלי בצד ימין יש גולה בולטת בעצם, אני לא יודעת אם זה חדש, מה שכן במרחק כמה סנטימטרים מהגולה יש לי כאב חזק מאוד, אפילו במגע שטחי מעל העור, מה זה יכול להיות?? זה קצת מלחיץ, אני אשמח לתשובה....

היי גילי, יכול להיות שמדובר על אנטומיה רגילה שלך. או שאולי הגוש תוצאה של דלקת בשן? כדאי שרופא שיניים יבדוק אותך כדי לשלול דלקת. במידה ולא ימצא מקור דנטאלי, אני מציע לבוא לבדיקה ע"י רופא פה ולסת. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה