נפיחות קטנה כמו עובי לעומת שמאל בלחי ימין ליד הפה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

09/07/2021 | 20:41 | מאת: א

שלום דר,לפני מס חודשים הרגשתי פתאום לאחר שכיבה על הצד שהלחי הימנית קרוב לפה נפוח מעט קצת רדום,הגעתי למיון נבדקתי עי מתמחים אאג ופה ולסת ולא נמצא דבר נשלחתי לסיטי ראש בו יצא חשד לבצקת מחיקה יחסית של הסולצי והגירי,פונדוס עיניין תקין לאחר חודש בבהלה מהממצא המפחיד הזה עשיתי מרי מח יצא תקין מלבד צניחה של הטונזילות בנורמה כיארי שידוע מלפני שנתיים.לא רגועה בכלל היות ויש סחרחורת כבר שנתיין לא סיבובית כמעין לחץ כזה של שניות בזמן סיבוב בעיקר שמאלה התכופפות לצד שמאח בעיקר לשטיפת פה עדיין יש נפיחות עובי כזה בלחי הימנית לעומת שמאל לא קיבלתי מענה מרופאים על נםיחות זאת.מאד דואגת שהמרי לא בדק את אזור החשוד היות והיו עוד שאלות שהפנה הנורולוג. יוץ מהבצקת שהיתה המרכזית בנושא שאל על הסחרחורת והכיארי.מה עלי לעשות??

שלום א, קשה לענות על השאלה בלי לראות אותך לבדיקה. אני מציע לך לקבוע תור לבדיקת רופא פה ולסת ( לא דרך המיון). 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

12/07/2021 | 23:14 | מאת: א

דר האם אני צריכה הפנייה אליכם לבלינסון?והאם אוכל לבקש אותך שאקבע תור?

מנהל פורום אורתוגנטיה