אני גם כרגע באבחון רפואי של פוביאה היפופלזיה שקשור יותר לבעיה של העין

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/07/2021 | 19:18 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני גם כרגע באבחון של פוביאה היפולזיה שקשור יותר לבעיה בעין מאשר בשיניים אבל אני כן מרגישה שעין ימין שלי יותר קטנה מי השניה וזה מאוד מפריעה לי באסתטיקה וגם בעין עצמה נראה לי שגודל העין קשור לארובה לכן שאלתי אותכם בעבר אם אתם עושים גם שחזור ארובת העין אני חולמת על זה ביום ובלילה בנוסף יש גם בעיה של הרשתית של העין בנוסף העין עצמה קטנה יותר גם מי בפנים אמרו לי שאני צריכה גם ייעוץ למרפאת אוקלופלסטיקה האם אתם רוצים שאני ישלח לכם תמונה מי זה תודה רבה

קודם כל להתייעץ עם אוקולופלסטיקאי.

מנהל פורום אורתוגנטיה