ניתוח - ציבורי לעומת פרטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/07/2021 | 13:56 | מאת: מנשך הפוך

שלום, לאחר לבטים רבים, החלטתי להתקדם עם ניתוח לתיקון מנשך הפוך. אני שוקלת האם לעשות את זה בשוק הפרטי ורציתי לדעת האם יש יתרונות לעשות את הניתוח פרטי לעומת ציבורי. לדוג', אם זמני ההמתנה לניתוח מאוד ארוכים בשוק הציבורי, זה יהיה שיקול מהותי עבורי לעשות את זה בפרטי. בנוסף, אם אלך בפרטי- האם יש מנתחים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תודה רבה!!

שלום, היתרון העיקרי בשוק הפרטי זה זמן המתנה. תמיד יהיה פחות המתנה לעומת רפואה ציבורית לניתוח אלקטיבי כמו אורתוכירורגי. כעת, המתנה לניתוחים כאלה בבילינסון עומדים על 3-6 חודשים. בברכה, פרט להמתנה, אני לא רואה יתרון לעבור ניתוח באופן פרטי. בברכה, ובהצלחה! ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה