גדילה אסימטרית של לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

23/06/2021 | 00:34 | מאת: דלית

ערב טוב בני בן 16 היום הלכנו לאורטודנט להתחיל גשר לשיניים הוא הסתכל על הצילומים ואמר לי לגשת לבית החולים לבדוק האם יש גדילה אסימטרית של לסת תחתונה אני קצת בלחץ במידה ויש לו האם זה מחייב ניתוח או שיש דרכים ללא ניתוח לתקן קראתי קצת וראיתי שזה גורם לקשיי נשימה והאמת שבני נוחר בשינה חשבתי שאולי זה בגלל שקדים מוגדלות אשמח לתשובתך אני בלחץ

היי דלית, אל תהי בלחץ. גדילה אסימטרית של הלסתות או עצמות הפנים יחסית שכיחה. מעולם לא ראיתי אחד שגרם לקושי בנשימה. לגבי טיפול לעצירת הגדילה ואם הדבר מחייב ניתוח - זה תלוי בעיקר בכמה זה מפריע לכם, מבחינת אסימטריה ואסטטיקה. כדי לבדוק את בנך בקרוב במרפאה בבילינסון. מסכימה? ד"ר גילמן

06/07/2021 | 09:29 | מאת: דלית

וואו ד"ר רבה ד"ר ליאון אשמח להגיע לבילנסון לאבחנה אני צריכה רק לבקש התחייבות המון המון תודה הרגעת אותי

מנהל פורום אורתוגנטיה