ניבים כלואות לסת עליונה ו

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

22/06/2021 | 22:57 | מאת: דנה

היי , אני בת 28 וצריכה לעבור עקירות ניבים , המיקום של הניבים ממש למעלה ואחד קרוב לארובת האף, ידוע לי על הסיבוכים בעקירות הללו, מי מבצע זאת במרפאה? האם אתה מטפל בזה??

23/06/2021 | 03:40 | מאת: התייחסות...צירפתי תמונה .

החשש העיקרי הוא שהשן לא תצא המלוא ואז אצטרף לעבור פרוצדורה נוספת בעקבות שאריות השן דלקות כאלה ואחרות. האם ניתן למשוך אותן בכל זאת ולוותר על העקירה, כי האורטודנט שלך אותי ישירות אולי בגלל הגיל הוא ויתר משערת. בנוסף אשמח למומחה במרפאה בבלינסון

היי דנה, כבר דיברנו במפראה, נכון? מתי התור שלך?

מנהל פורום אורתוגנטיה