לפני עקירה שן 38 2 שיניים בלסת למטה סמוך לבולטת הרוק

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

28/05/2021 | 17:57 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני לפני עקריה 2 שיניים שמארו לי שצריך לזה כירורג פה ולסת בבית חולים בגלל השורשים הקשים שקשור לשן איזה רופא שיניים אמר לי שהוא יכול לעשות לי את זה בלי לבקש ממנו צילומים אני מפחדת מאוד התחלתי להיות סייעת לרופא שיניים וראיתי שאיה אישה הביא לפני 2 עקירות גם צילום סי טי וגם צילום פנורמי שהבנתי שבצילום סי טי רואים את הבעיות סביב השן כמו: אורך העצם והעצבים שמסביב לשן האם יש לכם פתרון מה אני אגיד לרופא שיניים לפני העקירה תודה רבה

היי, כדאי לסמוך על תחושת הבטן שלך. את מבינה שהעקירה מורכבת ולכן הופנית למומחה לכירורגיה פה ולסתות. אני לא כלכך מבין כוונתך "רופא שיניים אמר לי שהוא יכול לעשות לי את זה בלי לבקש ממנו צילומים." הרופא ראה את הצילומים? אני ממליץ שתגשי לכירורג פה ולסת מומחה לחוות דעת. יש 6 רופאים מומחים כאלה בבילינסון. 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה