לסת תחתונה שרוצה לצאת החוצה ותחושות נימול

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

28/05/2021 | 00:44 | מאת: גילגולית

שלום רב . אני בת 55 . בשנה ומשהו האחרונות התחלתי להרגיש תחושת עקמומיות וחוסר איזון בפה .רופאת השיניים לאחר מספר ביקורים לא מצאה שום חוסר איזון אך הומלץ על סד לילה כי חורקת שיניים . בחודשים האחרונים אני מרגישה שהשיניים התחתונות ממש נצמדות לעליונות וממש רוצות לצאת החוצה -והשיניים העליונות הן שעוצרות בעדן .רופאת השיניים אמרה שהסד יעזור אך הוא לא עוזר . אגב תחושת הצמידות הזו היא במשך כל היממה ולא רק בלילה. מתלוות לכך תחושות של נימול בפנים ,כאב בסנטר ובצידי הלסתות, .כל הזמן יש תחושות שמשהו קורה בפנים . האם יש קשר לחיסון נגד קורונה ?נדמה לי שתחושות אלה התחילו כשחוסנתי . שמעתי על מישהי שעברה בדיקת mri מח בגלל תחושות דומות -אחרי החיסון . אני עובדת במוקד טלפוני כך שמדברת הרבה -יכול להיות שיש קשר ? אני גם מחוברת לאזניות כך שחשופה לרעש?'אולי גם זה קשור ?אף אוזן גרון פה ..פחות או יותר אותה מערכת . אני פשוט לא יודעת מה לחשוב ואודה על הכוונה .

היי, לא ממש הנושא של הפורום אבל אענה בקצרה. כל מה שאת מתארת יכול להתאים להידוק שיניים עם תפיסת שרירים - הכאבי פנים, שיניים נצמדות, אפילו נימול. אין עובדות שזה קשור לקורונה או לחיסון נגד קורונה. זה לא עוזר שאת מדברת הרבה אבל זה גם לא כל הסיבה . אני ממליץ לך לקבוע תור לד"ר ענת גביש במרפאה שלנו 039376666 או 039377213/7201 ולבקש לדבר עם נועה. תביאי את הסד שלך איתך לבדיקה. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה