ניתוח אורתוגנטי - פרוצדורה ועלויות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/05/2021 | 11:24 | מאת: צ

שלום. אני בן 38 וכל החיים סבלתי מגדילה לא תקינה של הלסתות (התחתונה גדולה מדי ולא סימטרית והעליונה קצרה מדי). הסבל הוא בעיקר חברתי-אסטתי. הדבר אינו פוגע בי מבחינה בריאותית, ולכן כאשר ניסיתי לפני כעשר שנים לברר לגבי ניתוח, לא רצו לנתח אותי. רציתי לדעת מה הפרוצדורה ומהן העלויות הצפויות (כולל גשר מוסתר / שקוף) כאשר קופת החולים לא תממן? תודה רבה.

יי, ההגדרות השתנו בעשור האחרון ויכול להיות שעכשיו אתה כן נכלל כמטופל שיקבל אישור לבצע טיפול אורתוכירורגי במסגרת בית חולים ציבורי. מה המרווח האופקי בין שיניים עליונות ותחתונות? מה הפער בין גודל הלסתות? במידה והקופה לא תממן את הטיפול, אין כרגע אפשרות לבצע את הניתוח בבילינסון ( באופן פרטי), וכיוון והפורום הזה שייך לבית חולים ציבורי ולכן אני לא אכנס לפרטים של טיפול במסגרת הפרטית. אבל אם תשלח לי את הצילומים שלך , אני אוכל לבדוק ולהגיד אם אולי תהיה זכאי לטיפול אורתודונטי ואורתוכירורגי במסגרת המרפאה שלנו בבילנסון. [email protected] בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה