הרחבת לסת עליונה צרה ושיניים צפופות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/05/2021 | 13:40 | מאת: דניאל

שלום אני בן 24 יש לי צורך בהרחבת לסת עליונה שיניים קדמיות אחד על השני,רופא אחד המליץ על הרחבת לסת עם מכשיר והשני אומר שהוא יכול להרחיב לי את השיניים(לא את הלסת) ללא צורך במכשיר ההרחבה. מה יותר מומלץ ? מה ההבדל בין שני הפרוצדורות

10/05/2021 | 17:47 | מאת: דניאל

שאלה נוספת האם לסת צרה משפיע על מבנה הפנים (נראה כאילו החלק הזה בפנים איפה שבלסת העליונה נכנס פנימה)

שלום דניאל, מאוד קשה לתת תשובה מדויקת בלי לבדוק אותך, אבל זה תלוי בכמה צריך להרחיב. לפי התיאור של "שן על שן" אני מתאר שצריך הרחבה משמעותית, ואם כן, עדיפות שלי היא הרחבה כירורגית. הרחבה האמצעות הזזת שיניים בלבד בלי הזזה של הלסת מתחתיהן עשיוה להסתיים עם שיניים מחוץ למעטפת של העצם עם בעיות פריודונטאליות חמורות (אובדן של תמיכה של השיניים). אפשר לקבוע לבדיקה אצל ד"ר נועה סדן, מומחית ליישור שיניים -טל -039376666 או 039377201 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה