אחרי ניתוח אורתוגנטי - הכולל impaction מקסילרי (לסת עליונה)

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

29/04/2021 | 22:18 | מאת: ט

שלום ד'ר. עברו 3 שבועות מהניתוח, הורידו לי את הגומיות היום (שקשרו לי את הלסתות) והתחלתי לאכול לאט, ואני מרגישה שהשיניים הטוחנות פוגעות לי בלחיים מבפנים,פעילות אורטודנטית תוכל לתקן זאת? . ובימים האחרונים יש לי כאבי ראש חזקים (מגרנות). והשיניים התחתונות ממש כואבות לי. הכאב יחלוף?

היי, רפואה שלמה! כן, מאוד קשה בשבועות הראשונים אחרי ניתוח אורתוכירורגי. הכל כואב ונפוח. לא לפחד, בדרך כלל עוד נרש טיפול אורתודונטי והאורתודונט יכול להזיז את השיניים כדי לאזן את המעים בסגירת הפה וגם כדי שלא יסגרו על הלחיים. הכאב ראש יכול להיות קשור או לא. תנסה לאכול / לשתות, לישון מספיק, וטיפול "רגיל" למיגרנות. יעבור! בברכה, ד"ר גילמן

03/05/2021 | 22:20 | מאת: תודה רבה

האמת שאני כבר בשבוע הרביעי לאחר הניתוח, ועדיין מביעה חרטה שעשיתי. שינה לי את כל המבנה פנים, ונראה שהעצמות לחיים שלי כבר לא יחזרו להיות כמו שהיו..והאף שהתרחב וממש אהבתי את הדברים האלו בפנים שלי.. :( :(

30/07/2021 | 08:48 | מאת: בולי

היי , אשמח לדעת אם גם היום התחושה נשארה כפי שהיא אני לפני ניתוח כזה ומאוד חוששת. מקווה שהיום לאחר מס חודשים כבר הרבה יותר טוב

מנהל פורום אורתוגנטיה