ניתוח אף -סידור המחיצה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/04/2021 | 10:49 | מאת: ישראל

ראיתי פירסום שבביהח רבין הניתוח קצר חצי שעה בלבד. בעוד שבכל מקום אחר לפחות שעה וחצי. האמנם? אפשר קישור בבקשה תודה מראש

30/04/2021 | 00:35 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני אומרת פה את דעתי אתה צריך לעבור ניתוח ליישור המחיצה הגעת לפורום ניתוח אורטוגונטיה ולא קשור לניתוח אף אולי אני יכולה להסביר לכם מה התהליך של כזה ניתוח בבית החולים בילינסון רק הם הרופאים שעושים את זה יכול להיות שבעזרת השם בעוד כמה שבועות יהיה לי ניתוח גם לי זה נשמע מאוד מוזר תחזרו אלי אימייל או תתקשרו אלי למספר 052-712-9015 אם יש לכם ביטוח משלים מי הקופת חולים אני אגיד לכם את מי לקחת לכזה ניתוח פרטי תודה רבה רפואה שלימה גולדי

?

שלום, זה פורום של מחלקת פה ולסת. אתה צריך לפנות לפורום של אף אוזן גרון. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה