אנופתלמוס משמאל קונדילר היפרפלזיה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/04/2021 | 02:58 | מאת: יונתן

אשתקד ביקרתי אצלך בבלינסון פה ולסת ציינת לי במכתב סיכום אסימטריה גובה ארובות עיניים ואנופתלמוס משמאל קונדילר היפרפלזיה מימין שאלתי מה פירוש של אנופתלמוס ואיך זה קשור לעיוותי פנים ואורתכירורגיה

היי, אינני זוכר את כל הפרטים, אבל פירוש אנופטלמוס הוא שקיעה אחורית של גלגל העיין. יש אנשים עם אסימטריה של כמה איזורים של הגוף או של הפנים. כאן כנארה יש אסימטריה של ארובות העיניים וגם של לסת התחתונה. לא חייב להיות קשר בין שני הדברים אבל זה חשוב לאבחן ולציין את הדברים האלה כדי להתאים ציפיות של תיקון האסימטריה. לא ניתן לתקן אסימטריה בארורות העיניים או אף באמצעות ניתוח בלסתות. זה הכל. במידה ואתה רוצה לשבת איתי שוב על זה, תשלח לי פרטים למיין שלי - [email protected] אשמח לעזור בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה