ניתוח מנשך לקוי תחתון,

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/04/2021 | 00:46 | מאת: אנונימית

שלום רב בת 24, לפני חודשיים התחלתי תהליך של גשר שקוף אינוויזיליין, ויש לי מנשך לקוי תחתון לסת מאחורי העליונה, הייתי צריכה לעשות גשר שמיועד לניתוח, אך לא היה לי מספיק כסף לזה, ולכן עשיתי גשר שקוף רגיל, השאלה האם אחרי סיום הגשר אוכל לעשות ניתוח לסת עדיין ?

היי, תלוי במטרה של היישור שיניים. במידה והיישור יסגור לך את הרווח בין הלסתות, מאוד קשה אחרכך לתקן באמצעות ניתוח. לדוגמה, לצורך העיניין, עכשיו יש פער בין הלסתות ובין השיניים של חצי סנטימטר. אחרי יישור השיניים, אין רווח בכלל בין השיניים אבל המראה של הפנים עדיין נשאר ( לסת תחתונה אחורית, מראה שהנסר חסר או חלש. במצב הזה, הזזה ניתוחית של הלסתות יחמיר את הסגירה של השיניים ולא ישפר אותו. לכן, חשוב לדעת מטרת הטיפול לפני שמתחילים את היישור). במידה ואת רוצה הסבר יותר מפורט, אשמח שתקבעי תור אליי לבילינסון. 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה