האם בבית חולים רבין אפשר לקבל הפניה מי קופת חולים למרפאת פה ולסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/04/2021 | 19:48 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר למדתי מזכירות רפואית וכרגע יש לי הצעה כדי להיות סייעת לרופא שיניים אצל מרפאה שהם רוצים ללמד לי את התחום זה מאוד מעניין אותי ואני רוצה לעבוד בזה בכל המרץ רציתי לשאול אם יש כזה אופציה לקבל הפניה והתחייבות מקופת חולים כדי לטפל אצלכם בבעיה בשן שנשבר וצריך לשקם אותה מדובר על שן אחורנית שזה שן טוחנת ראשונה תודה רבה

היי, אפשר לקבוע תור לרופא מומחה לשיקום הפה. 039376666. הבדיקה והטיפול בתשלום ולא תחת טופס 17 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה