ניתוח למנשך הפוך ותת חשיפה של שיניים .

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/04/2021 | 23:37 | מאת: יוסף

הבן שלי חייל..ושאלתי,האם אתם מקבלים לייעוץ ? (גם באופן פרטי ) לגבי ניתוח לבעיית מנשך הפוך ותת חשיפה של השיניים העליונות. כמו כן מדוע בבלינסון לא מקבעים את הלסתות ?

היי, 1. מקבלים חיילים לייעוץ וטיפול אורתודונטי מכין לאורתוכירורגיה. 2. אחרי ניתוחים אורתוכירורגיים, אנו כן מקבעים את הלסתות במקום החדש שלהן אבל משתדלים לא לסגור / לנעול את הלסתות ביחד למשך 6-8 שבועות. כך אפשר לאכול ולדבר ולחזור לשגרת חיים יותר מהר. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה