שריפה בלסתות ומתח שנובר גם לגב ולראש מעל שנה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/04/2021 | 15:45 | מאת: ב

יש לי דודה שכבר מעל שנה יש לה מתח בלסתות , בראש ובגב. הלסתות שורפות, זה גרם לה לדיכאון כבד , היא על כדורים לדיכאון וזה לא עוזר לצערי. היא כמו סמרטוט כבר, מאישה שכולה מרץ, אוהבת ספורט, לא יכולה לעשות כלום. ביום אחד בהיר זה נהיה לה. מזה יכול להיות?????

שלום, לא ניתן לת תשובה בלי לבדוק את הדודה. נא לקבוע תור לבדיקה אצל רופא/ה מנוסה בטיפול בכאבי פנים. אני ממליץ על ד"ר ענת גביש אצלנו בבילינסון. 039376666. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה