בעיה לשתף פעולה במפרפאת שיניים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

25/03/2021 | 21:33 | מאת: לוברבום

שלום וברכה השאלה הייתה כזאת אני בת 28 תמיד אהבתי ילדים וגם תינקות לפני כמה שבועות הגעתי לרופא שיניים כשאני עצמי הייתי שם וזה הרגיז אותי איך שהילד לא משתף פעולה עם רופא שיניים והיה דברים ממש מפחידים כמו: עזרה ראשונה וכדו' רציתי לשאול אם אני יכולה לקבל הדרכה איך להיות סייעת לרופא שיניים לילדים ואז אני אוכל לעבוד עם רופא שיניים לילדים וכן לגרום להם שישתפו פעולה כמובן עם איזה מתנה קטנה בסוף הטיפול וכדו' ... תודה רבה

היי, זה לא הנושא של הפורום. ממליץ לפנות לרופא שיניים לידים. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה