בעה אצל ילדים שלא משתפים פעולה במרפאת שיניים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/03/2021 | 23:58 | מאת: לוברבום

שלום וברכה ערב טוב אחרי שיש כל כך הרבה פתרונות שילדים שיתפו פעולה אצל רופא שיניים לילדים בכל גיל עד גיל 18 לפחות אני הולכת למרפאת שיניים שנראה לי שהרופאה לא כל כך טובה שם לילדים הילדים מגיעים לפעמים גם עם זרה ראשונה שאני רואה שאי אפשר להשתלת עליהם למה זה קורה??? היום ממש רציתי ללמוד את התחום של הסייעות לרופא שיניים לילדים ולעזור לרופא השאלה היא איך יש לי משהו שיכול ללמד לי את התחום אחרי פסח תודה רבה

שלום, לא ברור לי בדיוק מה השאלה. מציע להתייעץ עם רופאי שיניים מומחים לילדים לגבי איך להתייחס ולטפל בילדים במרפאת שיניים. לפעמים מאוד קשה, במיוחד לילדים כאובים ומפחדים, שיהיה חג כשר ושמח, בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה