האם אפשר לטפל במנשך הפוך גם ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/03/2021 | 11:04 | מאת: מנשך הפוך

שלום, האם יש דרכים אלטרנטיביות לניתוח לטפל במנשך הפוך (underbite). לדוגמא, ראיתי בארה"ב יש רופא שמטפל דרך כתרים (veneers). בכל מקרה, אשמח לדעת מה העלות של ניתוח תיקון של מנשך הפוך? תודה רבה~

שלום, אפשר לתקן מנשך הפוך באמצעות יישור שיניים או ניתוח - תלוי בסדר גודל של המנשך ההפוך. אפשר להסתיר מנשך הפוך באמצעות כתרים או גשרים אבל מעל מספר מילימטרים השיניים תהיו יחסית עבות ולא תיראו טביעות. כל מקרה לגופו. ניתוח אורתוכירורגי בבילינסון ממומן ע"י קופות החולים בטופס 17 למי שמוגדר כ"הפרעה תפקודית קשה" לפי משרד הבריאות. אין אפשרות לעבור ניתוח אורתוכירורגי"באופן פרטי" בבילינסון כעת. העלות של ניתוחים אלה בשוק הפריט נע בין 50-100,000ש"ח. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה