לאיזה תחום אני צריכה ללכת כדי לתקן שן שבורה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

09/03/2021 | 13:32 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 שבוע שעבר הייתי אצל רופא שיניים שאמר לי שבגלל שיש לי שן שבורה בלסת העליונה שן טוחנת ראשונית זה קרה לי בגלל שאכלתי משהו קשה ונשבר לי השן באמצע האכילה הרגשתי צמרמורת חזקה באותו אזור רציתי לשאול אם אני רוצה לגשת לרופא שיניים במרפאת כירוכגית פה ולסת לאיזה תחום אני צריכה להגיע תודה רבה

שלום, במידה ומטרת הביקור עקירת השן - לפנות לכירורג. במידה ומטרת הביקור לבדוק האם אפשר בכלל לטפל ולשקם את השן - שיקום הפה. בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה