שתל להסוואת לסת עליונה שקועה - המשך

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/03/2021 | 17:32 | מאת: שמואל

שלום ד"ר. לפני זמן מה שאלתי לגבי שתל. ענית שרבות נהוג להשתמש בשתל העשוי מ-PEEK. אשמח לדעת: 1. האם ההליך מבוצע בביה"ח בלינסון? 2. האם רופאים בשלב התמחות לוקחים חלק בניתוח? 3. במה תהליך הכנסת השתל כרוך למעט חתך? האם נוגעים באף? 4. עד כמה רחוקים התורים לפגישה עמך? תודה.

שלום, יש תורים פנוים. אם תשלח לי את הפרטים שלך למייל [email protected] אבקש שיקבעו לך תור. ואז ניתן להבין יותר על מה מדובר ואענה לכל השאלות שלך. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה