תוצאות mri אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

23/02/2021 | 23:31 | מאת: ניסן לוי

שלום לך עברתי ניתוח הוצאת שן בינה ואבצס. מדי פעם כאבי ראש בצד ימין באיזור הניתוח נשלחתי לmri בעקבות דלקת במפרק הלסת אשמח לפענוח ה mri. "נוזל וצביעה במכתשת אחורית ימנית של לסת תחתונה. התעבות רירית קלה במערות הפנים. מוקדים בודדים לא ספציפיים של הארכת זמני הרפיה. כיום מטופל אצל כירופרקט כולל לייזר שהוא עושה לי ומרגיש קצת יותר טוב. האם יש גם כדורים לדלקת? המון תודה

שלום, זה לא נכון לפענח את המשמעות של MRI ללא פרטים מלאים כולל פרטים הקשורים לבדיקה הקלינית. בוודאי לא נכון לתת אבחנה דרך האינטרנט בלי לבדוק אותך. אני ממליץ שתחזור לרופא שהפנה אותך לMRI, הוא יסביר המשמעות של התוצאות והמלצות להמשך הטיפול. רפואה שלמה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה