סובל מכאבי ראש מדי פעם עקב כאבים במפרק

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/02/2021 | 18:33 | מאת: ניסן לוי

שלום ד״ר עברתי ניתוח שן בינה בתאריך 6.1 ואבצס שהביופסיה תקינה. מהיום שבועיים אחרונית בזמן התחילו לי כאבי ראש חזקים ביותר במצח בצד ימין (צד הניתוח) והיום מפרק הלסת קצת כואב ונפוח טיפה טיפה. מה ממליץ לעשות? בדיקת דם יצאה ללא תקינה ללא דלקת במיון. תודה רבה

ניסן שלום, בשלב ראשון, לחזור לרופא שיניים שעקר לך את השן, לבדוק שאין מקור לדלקת באתר העקירה. תרופות נגד כאבים מסוג NSAID כמו אטופן או ארקוציה או אדביל באופן קבוע למשך 10 ימים במידה ואין סיבה רפואית לא לקחת כמו אלרגיה. (לקחת תרופות אחרי אוכל). חימום מקומי גם יכול לעזור. במידה ואין שיפור, לקבוע תור לבדיקה במרפאת פה ולסת. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה