דיממום מהחך. אולי בגלל הגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/02/2021 | 01:00 | מאת: מרי

אני בת 79 לפני עשר שני היה ממצא חשוג בחיך לקחו ביופסיה והתשובה היתה תקינה.אני לוקחת כדורים לדלול הדם.נשארה צלקת מהביופסיה ומאז מידי פעם החיך מדמם .יש לי שיניים תותבות.כשאני מורידה אותם יש דימום רציני.הוא נפסק כשאני מחזירה אותם,אז בעקבות הלחץ הדימום פוסק. זה מאד מפחיד .אודה לך אם תענה לפני שנה עברתי גסטרוסקופיה

מרי שלום, חשוב מאוד לבדוק אותך במרפאה. תשלחי לי מייל בבקשה [email protected] ואשתדל לעזור לך בקביעת תור בהקדם. בברכה, ד"ר גילמן

22/02/2021 | 01:06 | מאת: מרי

[email protected]..זה בקשר לדימום מהחך..ביקשת אימייל.היכן הקליניקה שלך?

25/02/2021 | 14:55 | מאת: מרי

ביקשת שאשלחלךאת המייל שלי תודה

27/02/2021 | 10:32 | מאת: מרי

שלום דר שלחתי לך את המייל שלי שלוש פעמים,לפי בקשתך,ואתה לא עונה לי,בבקשה תענה

מנהל פורום אורתוגנטיה