כאב וקושי לסגור פה לאורך זמן

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

11/02/2021 | 23:21 | מאת: בקי

שלום, לפני כמה חודשים החלתי לחוש שקשה לי לסגור שפתיים לאורך זמן ואני מרגישה גם לאוך זמן מן לחץ בלסת ולעיתים קרובות כאבי ראש שמרגיש לי כקשור לזה, יש לי גם יובש חזק מאד בפה אציין שיש לי שיני בינה כלואות שאני צריכה לעקור האם זה יכול לנבוע מזה? כמו כן שמתי לב שיש לי סנטר נסוג כמו מה זה נשמע ומה ניתן לעשות? תודה

בקי שלום, קשה מאוד לקשר בין הבעיות השונות. יובש פה אינו קשור לשיני בינה, או קושי בסגירת שפתיים. אני ממליץ לך לקבוע תור למרפאתנו - 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה