טנטון ותחושה שהאוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

11/02/2021 | 13:36 | מאת: זאב

לפני כשנה התחלת להרגיש שהאוזן "סתומה" פניתי לרופא אוזניים ובצעתי ניתוח כפתורים ואח"כ הרחבת תעלת השמע (בלון) בבי"ח שלא עזרו (צילומי סיטי וגם MRI לא מראים שום ממצא באוזן) . בתקופה האחרונה התחלתי גם לשמוע טנטון באוזן. הבנתי שאולי זה יכול להיות קשור לבעיות במפרק הלסת. מהי המלצתך ? מה ואיך בודקים?

שלום, שאלתך לא קשורה לנושא של הפורום. הקשר בין טנטון (ובעיות אוזניים בכלל) ובעיות של מפרק הלסת שנוי במחלוקת. אני ממליץ לקבוע תור לד"ר ענת גביש - 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

13/02/2021 | 21:35 | מאת: זאב

תודה רבה במה עוסק דר גביש?

מנהל פורום אורתוגנטיה