נקודה שחורה בחניכיים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

04/02/2021 | 17:28 | מאת: מעיין

שלום, הערב שמתי לב כי הופיעה נקודה שחורה בחלק האחורי של החניכיים( לסת תחתונה), איפה שאמורה להיות שן בינה( ממש בלמעלה, איפה שהיא אמורה לצאת). השן בינה שם כלואה ולא תצא ללא הליך כירורגי. רציתי לדעת אם זה תקין, זו נקודה יחסית גדולה אז אני לא מאמינה שבכמה ימים נוצרה נקודת חן בגודל כזה. יכול להיות שזה דימום שהתקרש מתחת לעור? תודה מראש.

היי מעיין, יכול להיות כתם טראומתי מנשיכה (כמו שתף דם). תוכלי לשלוח תמונה? או לכאן או למייל שלי בבילינסון - [email protected] תודה, דר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה