ניתוח פה ולסת- ניסיון

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/01/2021 | 15:31 | מאת: נעה

שלום ד"ר אני צריכה לעשות ניתוח לסת עליונה ותחתונה. יש לי שאלה שכביכול לא נעים לשאול אותה אבל פשוט אין לי שום דרך לברר אותה בלי לשאול. ההתרשמות שלי מהמחלקה היא מאוד טובה. אשמח לשאול האם לך ולבית החולים יש ניסיון ותוצאות טובות בניתוחים מסוג זה? כמה תשומת לב אתם מקדישים גם לנושא האסתטי האופטימלי בעזרת הניתוח וכו'? אתה בטח מבין אותי, טיפול כזה מקיף שכולל גם היבטים רפואיים ותפקודיים וגם אסתטיים מלווה בהרבה חששות. תודה.

נעה שלום, הכי טוב זה לשאול מטופלים שלי ושל המחלקה שעברו כבר את סוג הניתוח שאת אמורה לעבור. יש הרבה ניסיון במחלקה שלנו בניתוחים כאלה. אנו נותנים את תשומת לבנו מהרגע הראשון למראה האסטטי יחד עם החשיבות לקבל שיפור מיטבי בעמדה וסגירה של השיניים. היית אצלי כבר לבדיקה? ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה