עקירת שן וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/01/2021 | 11:43 | מאת: יוסי

ד"ר שלום, אני בן 33 הייתי אצל רופא שיניים שרשם לי אוגמנטין פעמיים ביום בגלל שהשן בינה עליונה פוגעת בבשר למטה בחניכיים גרמה קצת לדלקת והמליץ לי לעקור את השן בינה, מחר אני רוצה לעקור את השן אבל בעוד6 ימים יש לי לעשות חיסון מנה שנייה של קורונה האם זה בסדר לבצע החיסון כשאני נמצא בטיפול אנטיביוטי ולאחר עקירה?

שלום, אני מבין שהתשובה מגיע באיחור אבל אפשר לעקור ולעשות את החיסון אחרי מספר ימים. מקווה שאתה מרגיש כבר יותר טוב . בברכה, דר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה