יישור שיניים וניתוח לתיקון לסת.

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

15/01/2021 | 00:11 | מאת: זרינה

שלום רב ילדה שלי ,בת 14.5 סיימה תהליך יישור שיניים.השיניים ישרות אך עדיין יש מרווח בשפתיים בסגירה .יש לציין שיש לה לסת עליונה בולטת.מה ניתן לעשות במקרה כזה?למי לפנות ליעוץ? תודה

שלום, בתוך בית החולים, אני ממליץ על בדיקה של ד"ר נועה סדן - אורתודונטית מומחית. אפשר לקבוע תור בטלפון 039377201/13 - לדבר עם נועה (מזכירה). אפשר להגיע עם טופס 17 או לשלם עבור הבדיקה. נא להביא כל צילומי שיניים אתכן לבדיקה. בברכה, דר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה