כאבים במפרקי הלסת העליונה והתחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/01/2021 | 22:45 | מאת: נטע

שלום וברכה ד"ר, אני סובלת מזה ככמעט שנתיים מכאבים במפרקי הלסת כאבים חזקים, אני מטופלת באחד מבית החולים אך עדיין לא נמצא פתרון. אני הייתי בפיזותרפיה וכירופרקטיה אך ללא הועיל. גם סד לילה קשיח עליון לתקופה לא עזר. ועכשיו אני עם סד תחתון לתקופה אך אני לא מרגישה שזה עוזר. בצילומי MRI ורנטגן ניכר כי אין בעיה כלשהיא. רציתי לשאול האם יש לך רעיון מה משפיע לי על הכאבים? הכאבים במהלך כל היום, במיוחד באכילה בדיבור, כשאני צוחקת ובפעולות שלא קשורות לפה. תודה רבה, נטע

נטע שלום, הנושא הזה מורכב מדי מלתת אבחנה והמלצות לטיפול דרך האינטרנט ובלי לבדוק אותך. יש לנו מרפאה בבילינסון פעם בשבוע מודגשת לטיפול בכאבי פנים. לדעתי, כדאי לך לקבוע תור ישירות לד"ר ענת גביש לצורך איבחון וטיפול. 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

25/01/2021 | 21:02 | מאת: נטע

האם ד"ר ענת מקבל/ת באופן פרטי ולאו דווקא דרך הקופת חולים? כשביררתי בעבר רק דרך הקופת חולים אמרו לי

מנהל פורום אורתוגנטיה