שפה/לסת תחתונה עקומה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/01/2021 | 19:31 | מאת: אורי

היי, בן 16, מטופל אורתודנטית כבר שנתיים בגלל לסת עליונה בולטת. הלסת והשפה התחתונה שלי עקומות ונוטות לכיוון מסויים. ייתכן שזו תוצאה של המנשך הלקוי שהתרחש בגלל הלסת העליונה הבולטת? כיצד ניתן לתקן את הבעיה? לפנות לאורתודנט המטפל?

היי אורי, מאוד קשה לתת ייעוץ מדויק בלי לראות אותך. אני חושב שהכי כדאי יהיה לחזור לאורתודנט שטיפול בך. במידה והוא לא יכול לעזור, אז אפשר לבקש שהוא יפנה אותך לאורתודנט מומחה. אפשר במסגרת בית החולים אך לא ברור אם יהיה אפשר לטפל בך בבילינסון - מטפלים כמעט אך ורק באורתודונטיה לקראת ניתוחים אורתוכירורגיים. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה