ניתוח מנשך הפוך לסת תחתונה- חופשת מחלה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/01/2021 | 12:13 | מאת: שי

אני מיועדת לעבור ניתוח לסת תחתונה בולטת, יש לי מנשך הפוך. כמה זמן משוער לא אוכל לעבוד? בעבודה לא ממש פיזית. צפויה להיות עם לתעות סגורות מספר שבועות . תודה

שלום, בד"כ, כשסוגרים לסתות לאחר ניתוח לתיקון לסת תחתונה בולטת, סוגרים את הפה למשך 6-8 שבועות. אפשר לדבר. לא ציינת האם עושים ניתוח גם ללסת עליונה או גם לסנטר / ג'ניופלסטי. אבל לניתוח לסת תחתונה בלבד, תבני על חופשת מחלה של כ2-3 שבועות. תהיה גם קצת חלשה / עייפה תלוי באיך את מצליחה לכול עם פה סגור. בהצלחה, ד"ר גילמן

09/01/2021 | 22:25 | מאת: שי

כן רק לסת תחתונה. תודה רבה על התשובה!

מנהל פורום אורתוגנטיה