לאחר ניתוח לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/12/2020 | 13:14 | מאת: yoav

אני שנה וחצי לאחר ניתוח לסת עליונה. הבאתה קדימה והרחבה. חשיפת השיניים הקדמיות שלי השתנתה ופחות רואים אותם. אני חושב שזה -1 או -2 מ"מ. האם יש דרך לשפר זאת? יש לציין שבעקבות הגשר שהיה יש לי גם רגישות שינים בחניכיים ועבודה עם גומיות לא הכי מומלצת אם זה בכלל פתרון. תודה מראש

יואב שלום, אשמח לדעת האם קרה שינוי במיקום או הטייה של השיניים העליונות מאז הניתוח, כיוון שזה אחד הדברים שיכול להשפיע על חשיפת השיניים. גם אורך השפה העליונה יכול להשתנות בניתוח ובתקופה אחרי הניתוח. צריך לראות אותך לבדיקה כדי להבין יותר על מה מדובר. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה