אי סמטריה בפנים מגיל צעיר

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

11/10/2020 | 19:20 | מאת: דני

לבני (בן 18)קיימת אי סמטריה בצד ימין של הפנים שקיימת מגיל קטן והחמירה עם השנים.רציתי לבדוק אם יש אפשרות לטפל בזה .תודה מראש

דני שלום, בקצרה, התשובה היא שקרוב לוודאי, כן, אפשר לטפל בו. יש מצבים שהאסימטריה יותר קשורה לרקמות הרכות ואז לפעמים צריך לערב מחלקות אחרות אבל בהבנה שמדובר בגדילה אסימטרית ושינוי בגודל של עצמות, בהחלט אפשר לעזור. אפשר לקבוע דרך זימון תורים 039376666 למרפאה אורתוכירורגית שלי בימי ד'. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה