Temporomandibular join dis

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/10/2020 | 13:51 | מאת: ענבל

בוקר טוב ד"ר, במשך שבועיים אני עם כאבי אוזן וראש בצד ימין. לאחר בדיקה של רופא משפחה ורופא א.א.ג הכל תקין, אך ניכרת רגישות במישוש מעל RT TMJ. הומלץ לי לקחת איברופן 200mg פעם ביום במשך 7 ימים ואם זה לא עובר לפנות לרופא פה ולסת. שאלתי כמה זמן להמתין שזה יעבור והאם הטיפול מתאים? סיימתי שבוע עם הכדורים, יש הקלה אך זה עדיין מציק.

ענבל שלום, כיוון שלא נושא של הפורום, אענה בקצרה. יש כמה סיבות לכאב מפרק הלסת, רובם קשורים לכאב שרירים ורובם עוברים לבד. איבופן בהחלט יכול לעזור, 200מ"ג * 3 פעמים ביום נשמע לי מינון נמוך לאישה בריאה, בד"כ 400מ"ג * 3 ביום. ציינת שיש הקלה, צפוי המשך שיפור בשבועות הבאים. ניתן לקבוע תור למרפאתנו לצורך בדיקה, 039376666 רפואה שלמה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה