סטיית קו אמצע לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/09/2020 | 10:44 | מאת: רוני

שלום, בן 30. קו האמצע של הלסת העליונה שלי סוטה הצידה ביחס ללסת התחתונה וביחס לקו האמצע של הפנים. מה שגורם גם לאף לסטות מעט לכיוון קו האמצע של הלסת העליונה. בעבר עקרתי שן בצד אליו סוטה קו האמצע (מכיוון שלא היה לה מקום וגלשה לכיוון פנים). איזה אפשרויות טיפול יש לתיקון קו האמצע של הלסת העליונה והאם התיקון גם יטפל באופן טבעי גם בסטיית האף? תודה

שלום רוני, במידה והסטייה נגרמה כתוצאה מעקירת שן, קרוב לוודאי שאפשר יהיה לתקן את קו האמצע באמצעות יישור שיניים בלבד. לא צפוי שינוי במראה של האף אך איאפשר לפרט יותר בלי לבדוק אותך. מומלץ לפנות למומחה ליישור שיניים. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה