ניתוח אורתוגנטי לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/09/2020 | 17:02 | מאת: שובל

היי אני שוקל לעבור ניתוח אורתוגנטי הסיבה העיקרית היא סגר הפוך שגרם לחלק מהשיניים להישבר בגלל מפגש בין הלסתות מבדיקה של רופא בבית החולים הבנתי שיש לי את אחד התנאים למימון של הניתוח ע"י קופת החולים(נעזר בצילומים) בגלל שהסיבה של הניתוח היא פחות אסתטית ויותר כדי לתקן את הסגר אז יש לי קצת חששות משינויים לרעה שיכולים לקרות אם זה שפתיים שיראו לא טבעי או שינוי של האף אז מאוד חשוב לי שזה יהיה מנתח שממש מומלץ ובעל ניסיון רב השאלה שלי האם אני יכול לבחור מנתח פרטי שעובד גם בבית חולים שינתח אותי ועדיין לקבל את המימון מקופת החולים ? תודה מראש .

היי שובל, תוכלי לבחור מנתח שעובד בבית חולים ציבורי ולפי זה לנסות לקבל הפנייה לבית חולים הספציפי הזה. במידה ואת מוגדרת כ"הפרעה תפקודית קשה" לי חוזר מנהל הרפואה 2016, תקבלי מימון מקופת החולים. בברכה, דר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה