שלום, ניתוח אורטוגנטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

25/08/2020 | 16:14 | מאת: שירן

האם יש סיכון גבוהה בניתוח שכזה? אינני מרגישה בעיה באכילה או בנשימה. לפעמים אני מתעוררת בלילה אני לא יודעת אם זה בגלל זה. לעיתים חריגות יש מילים שקשה לי לבטא. האם זה יכול להיות שזה בגלל זה? הלסתות שלי לא סימטריות יש בינהן הפרש של 15 ס"מ. בימלר למבוגרים יכול לעזור במקרים נדירים? העליונה יותר גדולה מהתחתונה

שירן שלום, אני חייב לבדוק אותך במרפאה כדי להבין יותר טוב מה מפריע לך ולהעריך האם ניתן לטפל בך במסגרת בית חולים ציבורית. נא לקבוע תור אליי במרפאת פה ולסת דרך זימון תורים 039376666 תודה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה