נפיחות בבלוטות הפרוטיס

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

17/08/2020 | 10:16 | מאת: פנינה

נפיחות דו״צ של הבלוטות, א. ס יצא תקין ונשלחתי לבדיקת mri וזאת התוצאה: הגדלה דיפוזית עם החלפה שומנית של בלוטת הפרוטיד דו״צ, כנראה מתאים ל sialosis כנראה משני לסטרואידים, טיפול תרופתי ליתר ל״ד, סוכרת, malnutrition או על רקע של אטיולוגיות אחרות. להמשך קורולציה קלינית. מה התשובה אומרת?

היי פנינה, השאלה שלך מחוץ לנושא של הפורום. יש פורום אחר של המחלקה בניהול ד"ר גל אבישי וד"ר חנה גילת על בלוטות הרוק, אשמח אם תפני את שאלתך אליהם. בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה