פצע בלשון שלא עובר לי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/08/2020 | 14:07 | מאת: שי

שלום רב יצא לי פצע בצד הלשון כבר שבועיים שלא עובר חשוב לציין שעשיתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות כולל ויטמין בי 12 אם חלילה משהו לא היה תקין היה ניתן לראות זאת בבדיקות הדם? תודה רבה

היי, פצע בלשון שלא עובר ריפוי תוך שבועיים דורש בדיקת רופא. ממליץ לקבוע תור לכל רופא במרפאתנו - במידה ואין תורים פנויים להתייעץ אם הרופא משפחה האם דורש הפנייה דחופה. בד"כ יש תורים פנוים לנגעים חשודים. לצערי, בדיקת דם תקינה לא שולל פצע פתולוגי.

מנהל פורום אורתוגנטיה