מחלקת פה ולסת בלינסון

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

21/07/2020 | 20:19 | מאת: ענת

לפני כחודש שלחתי לך תוצאות בדיקת סי טי. הצעתך היתה שאבוא למחלקה כדי שרופא בכיר יעבור על הסי טי. הגעתי לבית החולים עם טופס 17 קיבלה אותי רופאה בחדר 13 ולא ידעה לפענח את הבדיקה.היא הציעה לבוא שוב אליה ואם הרופא הבכיר יוכל הוא יראה אותי.מה אתה מציע לי לעשות.

המלצתי לך לקבוע תור למרפאה של פרופ' צ'אושו. בבקשה, תקבעי תור אליו. לא לרופא אחר. יש תורים פנוים. הוא יבדוק אותך ויסביר לך את הממצאים בסיטי ומשמעותיהם.

מנהל פורום אורתוגנטיה