האם יש סיבה לניתוח????

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/07/2020 | 16:49 | מאת: אראל

דר' שלום , עברתי יישור שיניים לפני כ4 שנים , הייתי מרוצה מהתוצאות , אך הפלטה שנתנו לי לשים כדי לשמר את התוצאות לא היתה נוחה בכלל , וגרמה לכך שאזלזל ולא אשים אותה. נתנו לי פלטה עם חומר לבן קשה עליה ובשביל לסגור את הפה או לשים את הלסת במקומה הנורמלי לא יכולתי , הייתי חייבת להביא את הלסת התחתונה קדימה כדי להצליח ומן הסתם זה מאוד הציק כי זו לא העמדה שלה. הלכתי לייעוץ אורתודנטי שוב ונאמר לי שלא ניתן להכניס יותר ממילימטר את השיניים מכיוון שזה לא יתאים לפרופיל ושהשיניים העליונות שלי מחזיקות את השפתיים. לכאורה מה שמפריע לי היום זה: 1) השיניים יצאו קצת החוצה וזה גורם לי כשאני אוכלת לנשוך את השפתיים בפנים וזה מאוד כואב. 2) אני לא מצליחה לסגור את השפתיים. 3)אני לא אוהבת את הפרופיל שלי. אציין שהשיניים שלי ישרות אבל בחוץ. קבעתי כעת תור לאורתודנט של קופ"ח מאוחדת , יש מצב שיפנו אותי אליך ? אני אובדת עצות כבר למי אני צריכה לפנות ????? לאורתודנט ? פה ולסת ?

אשמח לבדוק אותך במרפאה שלנו בבילינסון. קביעת תורים - דרך זימון תורים 039376666

מנהל פורום אורתוגנטיה