שאלה בנוגע לניתו לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/07/2020 | 18:48 | מאת: שיראל

היי,איך קובעים אליכם תור ומה ההבדל במחיר בין פרטי לבית חולים ?כשהניתוח הוא אסטתי ישהשתתפות?או שבכל מקרה הכל משלם המטופל?

שלום שיראל, יש הגדרה של משרד הבריאות של ניתוח לצורך תפקודי - לפי חוזר מנהל הרפואה 2016 - כל מטופל שמוגדר כ"הפרעה תפקודית קשה" זכאי למימון של קופת חולים ויכול לקבל טיפול וניתוח בבית חולים של קופת חולים. הטיפול בטופס 17. מי שלא עומד בהגדרות האלה לא זכאי לקבל טיפול בבית חולים של קופת חולים. כלומר ניתוח אך ורק לצורך אסטטי לא יכול, נכון לעכשיו, להתבצע בבית חולים של קופת החולים. את התור ניתן לקבוע דרך זימון תורים 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה