הסרת תשלים קבועים......

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

30/06/2020 | 00:30 | מאת: רונית

עקרו לי בלסת תחתונה ארבע שיניים קדמיות הושתלו שני שתלים שעליהם הודבק גשר של ארבע שיניים בדבק קבוע.הגשר מאוד לא נח לי וגורם לי לסבל רב.רוצה להבין האם אפשר להסיר הגשר מבלי שהשתלים יפגעו.הרופא ששם את ה שתלים לא מוכן לטפל בזאת אודה לתשובה לא יכולה להמשיך כך.

רונית שלום, חובה לבדוק אותך כדי לענות על שאלתיך. צריך לראות צילומים של השתלים. בדרך כלל ניתן להסיר, אבל אני ממליץ לך לקבוע תור לרופא מומחה לשיקום הפה. גם חובה להביא מכתב של הרופא שהדביק את הגשר המצהיר כי הוא מוכן שאנו נפרק את הגשר. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה