המשך לתשובתך לגבי פיענוח סי טי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

28/06/2020 | 14:30 | מאת: ענת

שלום ד"ר בתשובה לשאלתי לגבי פיענוח סי טי הפנת אותי לבית החולים בלינסון.גם רופאת א.א.ג המליצה והפנתה אותי לבלינסון.נסיתי לקבוע תור אך אין תורים ואין צפי לפתיחת תורים.רוצה לשאול מה לעשות מאחר ואני חשה לא טוב.וכמו כן האם אתה יכול להתיחס לפיענוח הבדיקההבדיקה.

מבירור שערכתי עכשיו, אמור להיות תורים פנוים. תנסי להתקשר ישירות למרפאה - 039377201 או 7213 ולבקש תור לפרופ' צ'אושו לייעוץ שתלים. תעדכני אותי בבקשה. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה