ניתוח.................

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/06/2020 | 19:10 | מאת: שירן

כמה זמן אורך ניתוח סנטר בלבד? ומה הסיכונים שלו ?האם אפשר להגיע לאיזה תוצאה שרוצים או שיש מגבלה בשל מבנה הפנים של כל אדם?שאלה אחרונה :אחרי הניתוח זה צריך להיות מקובע... מה קורה במצב של התעטשות או שיעול ?

שלום שירן, ניתוח להזזת סנטר אורך כ90 דקות. לאחר הניתוח העצם מקובעה במקום החדש ולא אמורה לזוז, לא בהתעטשות ולא בשיעול. יש גבול לכמה אפשר יהיה להזיז את הסנטר - את זה כדאי לדבר עם המנתח שלך - לא ניתן לתת שאלה מדויקת בלי לראות אותך! בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה